20 ianuarie 2011

Lovers or friends?


"Sometimes I wonder if men and women really suit each other. Perhaps they should live next door and just visit now and then."- Katharine Hepburn

Sau despre "what happened with the sparkling magic between us". In ultimul timp am tot auzit ca mutatul impreuna dauneaza grav relatiei de cuplu. Cum poate un moment atat de important sa dauneze cand totul ar trebui sa se transforme in mai bine, in mai frumos? Pana nu demult as fi fost atat de revoltata si as fi protestat cu toate argumentele mele cele mai puternice ca asa ceva nu e posibil, ca e doar un zvon nascocit de invidiosii care nu au cu cine se muta. Asta pana sa ma uit in propria-mi ograda... Cu totii ne imaginam ca va fi totul numai lapte si miere, fara reguli, restrictii, probleme. Lucru cat se poate de neadevarat. Apar rutina, neintelegerile, certurile.
Sexul nu mai e spontan si nebunesc ca atunci cand va vedeati o data pe saptamana, devine aproape inexistent si asta nu pentru ca nu mai exista dorinta, ci din comoditate. Veniti amandoi obositi de la job, ciuguliti ceva, faceti un dus(bineinteles separat) si nu va ganditi decat la un somn profund pana a doua zi dimineata. Si asa va pupati de noapte buna cu gandul ca veti face maine nebunii, cand poate veti fi mai binedispusi si mai putin obositi, uitand ca altadata nu mai conta timpul, locul,ci doar voi doi. In weekend ba aveti rude de vizitat, ba un proiect pentru job sau fiecare isi aloca timp pentru propria persoana- ea se duce la coafor, el la o bere cu baietii.
Apar neintelegerile ori pentru ca descoperi lucruri pe care inainte nu le stiai despre persoana de langa tine,de exemplu, ca isi arunca hainele pe unde apuca ori pentru ca iar a uitat sa duca gunoiul sau sa plateasca lumina. Sa nu mai vorbim de zilele in care vii cu capsa pusa de la birou, in care te razbuni pe el sau ea pentru ca seful tot nu ti-a acordat marirea aia de salariu cu care te amageste de saptamani intregi.
In plus, din obisnuinta sau din  dorinta de a impartasi totul, nu te mai ascunzi de el, si ce daca a intrat peste tine in baie cand tu tocmai te epilai...?
Si asa, usor usor deveniti mai mult prieteni, chiar colegi de camera decat iubiti.
Dar are si multatul asta impreuna farmecul lui, nu-i asa? E frumos sa ai langa cine te trezi in fiecare dimineata, cine sa te stranga in brate si sa te pupe de noapte buna. Iti creste inima cand el sau ea, ajungand inaintea ta acasa de la munca, te asteapta cu masa pusa. Parca te simti mai bine cand ai cui sa ii povestesti de cum intri pe usa ca seful iar s-a razgandit si ti-a dat alt task si cum colega x te-a pus intr-o lumina proasta. Dar cum ramane cu rutina si comoditatea, cum o combateti?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu