15 februarie 2011

what?

Din intamplare am ajuns sa citesc articolul asta (datorita template-ului ales nu apare linkul pe home) si trebuie sa recunosc am fost foarte indignata. Si asta nu ca as fi eu cea mai mare feminista. Admit ca exista si persoane care s-ar putea regasi in scenariul respectiv, asta sa fie clar. Insa ma enerveaza la culme modul in care e pusa problema. De parca noi femeile am fi capul tuturor rautatilor si ei, barbatii niste fiinte inocente.
Nu vad care e problema in a ne dori sa aratam mai bine pentru noi sau pentru persoana de langa noi, ne-ar iubi ei oare daca am fi ignorante, grase, neepilate, nepensate? Bineinteles sunt de acord ca infometarea nu e cea mai buna idee, dar e totusi o idee fata de unele sau unii care nu fac nimic desi considera ca mai au de lucrat la anumite aspecte fizice.
Si daca am vrea ca jumatatea noastra sa ingenunchieze in ziua de Valentin,ce? Nu e si asta un gest romantic? Nu toti cei care se iubesc se gandesc si la momentul asta? E vreo crima sa iti doresti sa iti petreci tot restul vietii alaturi de persoana pe care o consideri jumatatea ta, sufletul tau pereche? E rau sa fii mandra ca ti-ai oficializat relatia, ca ai reusit ceva ce unii doar viseaza? Chestia cu bunul legitim de care tinem cu dintii chiar m-a facut sa rad. Nu cred ca exista pe lumea asta persoane care se iubesc cu adevarat si care sa se considere unul pe celalalt o proprietate. Nu vorbim aici de cei care se casatoresc din anumite interese, altele decat cele sufletesti.
E penibil sa existe o zi pe an in care sa renuntam la imaginea de duri, de seriosi si sa strigam in gura mare ca iubim?
Si cireasa de pe tort: dupa ce ca ii spalam, calcam si gatim, nu ne putem multumi cu un nenorocit de maimutoi o data pe an, mai vrem si de Dragobete? Cu alte cuvinte nu avem niciun drept sa ne dorim putin romantism, putina tandrete, asa sa fie oare? Si sa revin la ideea de baza:ca noi femeile suntem groaznice. Dar ei, ca isi joaca rolul in piesa asta dezgustatoare(dupa spusele domnului misogin, autorul articolului) nu sunt la fel de vinovati?

2 comentarii:

broscutza zambareatza spunea...

:))):)):))

punct ochit,punct lovit!

Carmen Ioana spunea...

mai trebuie si din astea :)

Trimiteți un comentariu